Пълнени яйца с херинга

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
21/10/2011
"Уникално предястие с риба - хапваш и забравяш за всичко друго "
Приготвяне20 мин.
Готвене8 мин.
Общо28 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 696
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете сварените яйца на половинки, извадете жълтъка, от долната страна на белтъка изрежете малко парче за устойчивост.

Рибното филе нарежете на ситно, смесете с майонезата, ситно нарязания копър, малко ситно нарязан лук и подправките. Разбъркайте добре и напълнете белтъците.

Разбийте топеното сирене, маслото, жълтъците и пипера.

Наредете пълнените яйца върху подходящ съд и отгоре с помощта на шприц оформете със сирения крем. Украсете с парченце домат.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар