Пълнени яйца с херинга

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
21/10/2011
"Уникално предястие с риба - хапваш и забравяш за всичко друго "
Приготвяне20 мин.
Готвене8 мин.
Общо28 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 725
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Яйца

Начин на приготвяне

Разрежете сварените яйца на половинки, извадете жълтъка, от долната страна на белтъка изрежете малко парче за устойчивост.

Рибното филе нарежете на ситно, смесете с майонезата, ситно нарязания копър, малко ситно нарязан лук и подправките. Разбъркайте добре и напълнете белтъците.

Разбийте топеното сирене, маслото, жълтъците и пипера.

Наредете пълнените яйца върху подходящ съд и отгоре с помощта на шприц оформете със сирения крем. Украсете с парченце домат.

Практична сгъваема бъркалка за яйца
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична сгъваема бъркалка за яйца
4.99 лв.
Виж ››

Много удобна за работа и компактна за съхранение бъркалка за яйца, която всяка домакиня ще иска да има в чекмеджето с принадлежности

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар