Агнешко магданозлия

04/11/2019
"Апетитно агнешко месце, което ще обикнете от пръв поглед - има и магданоз, за онези, които държат да е здравословно "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданоз се нарязва на ситно. Маслото се нарязва на парченца. В тенджерата се слага половината от нарязания магданоз. Нареждат се парченцата от агнешки бут.

Поръсват се с черния пипер и солта. Покрива се с останалия магданоз.

Върху него се подреждат кръгчета от лимона и маслото.

Залива се с една чаша вряла вода и се вари на умерено тих огън за 2 часа така приготвеното агнешко варено.

Много сочно агнешко магданозлия!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар