Агнешко магданозлия

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
04/11/2019
"Апетитно агнешко месце, което ще обикнете от пръв поглед - има и магданоз, за онези, които държат да е здравословно "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо104
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданоз се нарязва на ситно. Маслото се нарязва на парченца. В тенджерата се слага половината от нарязания магданоз. Нареждат се парченцата от агнешки бут.

Поръсват се с черния пипер и солта. Покрива се с останалия магданоз.

Върху него се подреждат кръгчета от лимона и маслото.

Залива се с една чаша вряла вода и се вари на умерено тих огън за 2 часа така приготвеното агнешко варено.

Много сочно агнешко магданозлия!

Чук за месо с брадвичка-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
8.50 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар