Панирани рулца от раци

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
642
125
64
23/12/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо429
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • рулца от раци - 125 г
  • яйца - 1 бр. голямо
  • брашно - 1 ч.ч. царевично
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • сол - 1 щ.
  • олио
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното, бакпулвера, солта. Прибавяме разбитото яйце и водата. Разбъркваме и в получената панировка топваме всяко рулце.

След като олиото се сгорещи, пържим до златисто всички рулца от раци.

След това ги оставяме да се отцедят от излишната мазнина върху кухненска хартия.

Чудесно мезе за бира са тези панирани рулца от раци!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар