Ezine.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Яйца на очи»Кренвирши Сърца с яйце

Кренвирши Сърца с яйце

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
129673131
Кренвирши Сърца с яйце1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Обичам те и реших да ти го кажа ей така - с кренвирши с яйце и много любов, добре оформени в сърце"

Необходими продукти

  • кренвирши - 4 бр.
  • яйца - 4 бр.
  • мазнина
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включваме фурната да се загрява на 180 градуса.

Кренвиршите обелваме и разрязваме по дължина, като не трябва да ги разцепваме напълно.

След това от така разрязаните кренвирши оформяме сърца. Закрепваме ги с клечка за зъби.

Поставяме кренвиршите в леко намаслена тава. Чукваме във всяко сърце от кренвирши по едно яйце.

Печем в загрята фурна до стягане на яйцето.

Поднасяме готовите кренвирши Сърца с яйце, докато са още топли.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: