Кренвирши Сърца с яйце

28/10/2019
"Обичам те и реших да ти го кажа ей така - с кренвирши с яйце и много любов, добре оформени в сърце "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца314
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • кренвирши - 4 бр.
  • яйца - 4 бр.
  • мазнина
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включваме фурната да се загрява на 180 градуса.

Кренвиршите обелваме и разрязваме по дължина, като не трябва да ги разцепваме напълно.

След това от така разрязаните кренвирши оформяме сърца. Закрепваме ги с клечка за зъби.

Поставяме кренвиршите в леко намаслена тава. Чукваме във всяко сърце от кренвирши по едно яйце.

Печем в загрята фурна до стягане на яйцето.

Поднасяме готовите кренвирши Сърца с яйце, докато са още топли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар