Млечен свински кебап

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
127657128165
25/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Бързаме и на вас да кажем тайната - не само агнешкото е вкусно с кисело мляко, свинското също, ето ви и рецепта, с която да проверите сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на късове. В голям тиган с мазнина слагаме нарязан лук, задушаваме го и прибавяме към него свинското месо.

Щом месото промени цвета си, прехвърляме сместа в тавичка.

Поръсваме със сол и черен пипер.

Заливаме кебап със смес, приготвена от разбити яйца, кисело мляко, брашно.

Печем нашия млечен свински кебап в загрята на 190 градуса фурна, докато заливката се стегне.

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: