Сос Вернес

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
09/01/2020
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Зеленчуци

Начин на приготвяне

Маслото се сгорещява и в него се запържва брашното до златист цвят.

Залива се с бульона и се разбива с тел. Вари се около 10 минути.

Жълтъците се разбиват с малко вода и се прибавят на тънка струя към соса.

Много трябва да се внимава да не се пресече.

Вари се още 10 минути.

Сос Вернес се поднася към варени зеленчуци и яйца.

Двойна затварачка за буркани като от едно време
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар