Сос Вернес

09/01/2020
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се сгорещява и в него се запържва брашното до златист цвят.

Залива се с бульона и се разбива с тел. Вари се около 10 минути.

Жълтъците се разбиват с малко вода и се прибавят на тънка струя към соса.

Много трябва да се внимава да не се пресече.

Вари се още 10 минути.

Сос Вернес се поднася към варени зеленчуци и яйца.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар