Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Рулца от раци с чесън и сирене

Рулца от раци с чесън и сирене

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921329744
Рулца от раци с чесън и сирене1 / 2
04/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • рулца от раци - 1 - 2 пак.
  • топено сирене - 200 г
  • майонеза - 2 - 3 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • копър - 2 - 3 стръка
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете рулцата да се отпуснат на стайна температура. После внимателно отстранете прозрачната обвивка и ги развийте.

Настържете на ренде топеното сирене, смесете го с майонезата, пресования чесън и подправките. Разбъркайте до получаването на еднородна смес.

Поставете тънък слой от сместа върху развитото рулце, след което внимателно го завийте отново. Повторете действията до изчерпване на продуктите.

Украсяваме с копър и поднасяме.

Рейтинг

4.3
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: