Доматена манджа с патладжан

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811418
15/10/2019
"Само като чуем вълшебните думи манджа, тичаме за хляб, защото знаем, че най-вкусното винаги остава по дъното на чинията "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се обелва, нарязва и посолява. Оставя се да се отцеди от горчивия сок.

Междувременно доматите се обелват и настъргват.

В тенджерка се задушава в малко мазнина нарязан чесън. Добавя се нарязаният патладжан.

След като омекне, се прибавят доматите. Сипва се и вода, като нейното количество е според това колко гъста искате да е манджата.

Варим още 15 минути, след като овкусяваме готовата доматена манджа с патладжан със сол и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар