Домашна торта с маслен крем

16/10/2019
"Покани за сочна торта с маслен крем винаги приемаме, дори когато сме на диета "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 576
  • Преглеждания за месеца1000
  • Преглеждания за седмицата128
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд разбиваме яйцата със захарта, като след това прибавяме млените лешници /или орехи/, брашно и бакпулвера.

Разбъркваме добре и разпределяме сместа в две тавички, застлани с хартия за печене.

Поставяме в печката и печем в предварително загрята фурна на 170 градуса. Оставяме готовите блатове за торта да се охладят напълно.

Започваме през това време да си приготвяме крем за торта, като разбиваме маслото с пудрата захар и жълтъка до получаването на пухкав крем.

Започваме да сглобяваме тортата, като разпределяме от крема между блатовете и по цялата тортата.

Украсяваме цялата лешникова торта със смлени лешници.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар