Есенна кремсупа от тиква

10/10/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо81
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити тиква и картофи нарежете на едри кубчета. Поставете ги в тенджера и ги залейте с вода. Течността на водата е колкото да покрива продуктите. Налейте струйка олио и оставете сместа да ври на тих огън до омекване тиквата и картофите.

След това отстранете съда от котлона и пасирайте тиквата и картофите, докато се превърнат в пюре. Добавете маслото, солта, черния пипер. Разбъркайте и оставете супата да се поохлади за 10 минути.

Накрая налейте и млякото, което трябва да е постояло на стайна температура 2 часа. Разбъркайте пак и поднесете готовата есенна кремсупа от тиква с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар