Селски омлет

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
10/09/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 466
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на тънки филийки и се изпържват в съвсем малко мазнина на силен огън.

Изсипват се разбитите яйца, огънят веднага се намалява, когато омлетът поизсъхне отгоре, изсипвате шунката нарязана на кубчета, маслините, нарязани на кръгчета.

Преди да се извади се поръсва с настърган кашкавал и шарена сол.

Прегъва се на две и се сервира поръсен с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар