Омлет от шунка и спанак

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
17/10/2010
"Пролетен омлет търси празна чиния, за да се превърне във вкусен обяд "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 944
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме замразения спанак в сгорещено масло и пържим така, че част от течността да се изпари. Посоляваме, поръсваме черен пипер, прибавяме яйцата и 2 лъжици сметана, изсипваме сместа в голям, намазан с масло тиган и изпържваме.

Разрязваме омлета на две половини. Едната половина поръсваме със ситно нарязана шунка или пушено месо, покриваме с втората половина, отново поръсваме ситно нарязана шунка или пушено месо, разбъркана с останалата сметана, разрязваме на 4 части и поднасяме веднага

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар