Омлет с гъби от буркан

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
206
494
192
37
5
28/09/2019
"Край на скучните омлети слага един буркан с гъби - вижте как "
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо242
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • гъби - 100 г консервирани
  • заквасена сметана - 2 с.л.
  • яйца - 4 броя
  • масло - 20 г
  • индийско орехче
  • червен пипер
  • брашно - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гъбите и ги слагаме в тиган с половината от маслото, овкусяваме ги със сол, червен пипер и индийско орехче.

Разбъркваме добре и добавяме брашното, сметаната и продължаваме да бъркаме за около 1-2 минути.

Разбиваме яйцата с малко сол и изливане в тиган със сгорещено масло, прибавяме гъбите със сметаната и изпържваме омлета.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар