Кокошка в тенджера под налягане

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
02/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо579
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се всички зелени подправки, добавят се солта и черния пипер, ориз и олиото и се задушават с малко вода да омекне оризът.

Подготвя се кокошката и се напълва със сместа. Слага се зашита в тенджера под налягане, като предварително на дъното се поставя маслото.

Затваря се добре тенджерата и се вари около 40 минути.

Вместо киселец може да се използва сок на 1 лимон.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар