Кокошка в тенджера под налягане

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
198
02/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви50 мин.
Общо70 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязват се всички зелени подправки, добавят се солта и черния пипер, ориз и олиото и се задушават с малко вода да омекне оризът.

Подготвя се кокошката и се напълва със сместа. Слага се зашита в тенджера под налягане, като предварително на дъното се поставя маслото.

Затваря се добре тенджерата и се вари около 40 минути.

Вместо киселец може да се използва сок на 1 лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: