Начин на приготвяне
Махнете кожата на двата вида свински гърди и ги нарежете на кубчета.
Сложете ги в голям тиган, така че да може да побере и спагетите с 20 г. масло и оставете гърдите да се зачервят.
Разбийте жълтъците, сметаната, щипка сол и черен пипер, добавете шепа настърган кашкавал и разбъркайте добре.
Сварете в подсолена вода спагетите, изцедете ги, но не прекалено, сипете ги в тигана при свинските гърди, усилете огъня и бъркайте непрекъснато.
Махнете тигана от огъня и изсипете отгоре сместа от яйца и сметана, като разбърквате енергично.
От топлината сосът трябва да добие вид на крем. Прибавете още няколко шепи настърган кашкавал, подправете с черен пипер, разбъркайте и сервирайте топли.