Пържено свинско с праз и домати

29/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме за 3-4 минути в олиото.

Нарязваме праза на колелца, а лука на едро и ги сипваме при месото. Задушаваме още 15 минути и добавяме брашното, нарязаните на дребно домати, солта и червения пипер.

Разбъркваме, наливаме 1 чаша вода, пускаме лютите чушки и задушаваме още около 20 минути.

Сервираме ястието от пържено свинско топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар