Пържено свинско с праз и домати

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
371
1k
2k
48
29/08/2019
"Ах, колко му отива на свинското месо да е приготвено с праз и домати - хем неустоим аромат, хем прекрасен вкус "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо332
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме за 3-4 минути в олиото.

Нарязваме праза на колелца, а лука на едро и ги сипваме при месото. Задушаваме още 15 минути и добавяме брашното, нарязаните на дребно домати, солта и червения пипер.

Разбъркваме, наливаме 1 чаша вода, пускаме лютите чушки и задушаваме още около 20 минути.

Сервираме ястието от пържено свинско топло.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар