Традиционен френски Рататуй

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
178
420
103
35
4
20/08/2019
"Ако ще го правите, направете го както трябва, направете го по тази изпитана рецепта "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо575
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ще запържваме всички зеленчуци поотделно, а не заедно.

Започваме, като нарязваме на ситно главата кромид лук, запържваме го и продължаваме с тиквичката нарязана на кубчета, патладжани и червени чушки.

Най-накрая запържваме доматите с двете скилидки чесън за около 2-3 минути.

И на финала смесваме всички задушени зеленчуци заедно с подправките, слагаме капак и ги оставяме да се задушат за 10 минути на по-слаб огън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар