Традиционен френски Рататуй

20/08/2019
"Ако ще го правите, направете го както трябва, направете го по тази изпитана рецепта "
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо106
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ще запържваме всички зеленчуци поотделно, а не заедно.

Започваме, като нарязваме на ситно главата кромид лук, запържваме го и продължаваме с тиквичката нарязана на кубчета, патладжани и червени чушки.

Най-накрая запържваме доматите с двете скилидки чесън за около 2-3 минути.

И на финала смесваме всички задушени зеленчуци заедно с подправките, слагаме капак и ги оставяме да се задушат за 10 минути на по-слаб огън.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар