Начин на приготвяне
Приготвяме си крем за торта според описанието, а именно като го разбием със 150 мл студено прясно мляко с помощта на миксер за 5-6 минути.
Оставяме си 100 мл мляко за потапянето на бисквитите и го затопляме. Разтапяме белия шоколад на водна баня, като накрая добавяме малко топло прясно мляко и към него.
Разбиваме маскарпоне с миксер и добавяме белия шоколад към него. Разбиваме с миксер до получаването на хомогенна смес.
Смесваме двата крема и доразбиваме до получаването на хомогенна смес. Използваме продълговата тава и най-отдолу редим бисквити, като ги потапяме в топлото прясно мляко за кратко.
Отгоре изсипваме от крема. И така, докато свършат бисквитите и крема, като накрая завършим с крем.
Заглаждаме и пъхаме в хладилника да стегне тортата. Накрая украсява отгоре с настърган шоколад и шоколадови топчета. Да ви е сладко!