Миш-маш с печени чушки

02/08/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваКопирайтър21532592
"Заменете суровите чушки с печени и ще откриете, че миш-машът никога не е бил толкова вкусен "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо760
  • Преглеждания за месеца759
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете чушките до омекване на 160 градуса фурна.

Нарежете доматите на кубчета, като е препоръчително да обелите доматите.

Омекналите чушки нарежете на ленти и оставете настрана.

В тиган загрейте олио, в което запържете чесъна с нарязаните на малки кубчета доматки, докато омекнат.

Добавете чушките, но бъркайте много внимателно. Задушете за 5 минути.

Чукнете яйцата в отделна купичка, посолете на вкус и сипете на тънка струйка при непрекъснато бъркане.

Смъкнете от котлона готовия миш маш.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар