Печено крехко агнешко

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
172
2
01/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 092
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1.5 кг или 2 кг
  • бира - 2 в.ч.
  • вода - 1 в.ч.
  • олио - 50 мл
  • универсална подправка - за агнешко месо или подправки на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на по-едри парчета, които оваляйте в олио и в микса подправки за агнешко месо.

Ако нямате под ръка такъв микс, използвайте подправки на вкус (джоджен, сол, черен пипер, червен пипер, кориандър и др).

Наредете месото в подходяща тава плътно едно до друго.

С алуминиево фолио плътно покрийте тавата от всички страни и изпечете така на около 180 градуса за около 2 ч., след което махнете фолиото и изпечете още около 1 ч. агнешкото месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар