Печено агнешко с коричка

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
652
2k
5k
351
3
31/07/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо504
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1.5 кг
  • джоджен - може да е пресен , може и сух
  • вода - 1 ч.ч.
  • олио - 1 к.ч.
  • сол
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвяме агнешко месо и го измиваме добре. В купичка си поставяме олиото, джоджена, солта и всичко това разбъркваме добре.

Овкусеното месо поставяме в тава. Прибавяме олиото и водата.

Завиваме тавата с фолио, поставяме във фурната и печем поне 2 часа на 180 градуса.

Малко преди да извадим нашето печено агнешко от фурната, махаме фолиото, за да се запече и хване хрупкава коричка.

Поднасяме готовото Печено агнешко с коричка със зелена салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар