Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирани сиренца с коричка

Панирани сиренца с коричка

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Панирани сиренца с коричка
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Каква е тайната за образуването на коричка на панираните сиренца научете в рецептата"

Необходими продукти

  • прясно мляко - 2 с.л.
  • брашно - 5 с.л. бяло + 150 царевично
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 250 г
  • магданоз - 2 с.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно с млякото и към тях добавете предварително нарязания на ситно магданоз.

Нарежете сиренето на кубчета и ги оваляйте първо в бяло брашно, след това в яйчената смес, а накрая в царевичното брашно.

Загрейте дълбок тиган с малко мазнина и пържете панираните сиренца до златисто.

Извадете ги върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина от тях.

Панираните сиренца с коричка са много вкусни.

Добър апетит!

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: