ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кавърма»Свинска кавърма с чушки, домати и лук

Свинска кавърма с чушки, домати и лук

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3631k1k6282
Свинска кавърма с чушки, домати и лук
Снимка: Йозлям Кадирова
29/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Колкото и да сме заети, никога не отказваме покани за дегустация на вкусни гозби, нали знаете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни кубчета, а главите лук нарежете на полумесеци или наситнете.

Всички гъби, чушки и домати нарежете на кубчета (по желание може да рендосате доматите през едро ренде) и наситнете скилидките чесън.

В тиган загрейте олио и запържете всички съставки, като първоначално добавете лука, чушките и гъбите, след това добавете месото до побеляване и едва тогава добавете доматите.

Пържете до готовност. Малко преди да смъкнете от котлона, овкусете кавърмата със сол, черен и червен пипер на вкус.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: