Аспержи с гъби

30/07/2019
"Гъби и аспержи - онази свежа комбинация, която никога няма да ви омръзне да хапвате "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и слагат в тенджера, заливат се с вода, малко масло, лимонов сок и подправките и се вари около 15 минути.

Измитите и изчистени гъби се режат на филийки. В останалото масло се пържат фъстъците, сусама и гъбите за 5 минути.

Магданозът и лукът се режат на ситно, половината се прибавят към гъбите и се подправя със сол, черен пипер и лимонов сок.

Прибавят се отцедените аспержи и се поръсват с останалите лук и магданоз.

Поднасяме задушените зеленчуци към яйца на очи. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар