Пуешка супа със зеленчуци

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
157
25/07/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо179
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното пуешко филе се запържва с малко сол, дафиновия лист и половин глава лук. Залива се с водата и се добавя кубчето зеленчуков бульон.

Картофите, морковите и карфиолът се нарязват и се добавят към бульона. Оставя се да ври няколко минути.

След това започват да се добавят поетапно алабаш, нарязаните на кубчета чушки, празът на кръгчета и другата половина лук. Супата се оставя да се свари до пълна готовност и се сервира гореща.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар