Ергенска бирена супа

23/07/2019
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се запържва в маслото, докато стане златисто, след като се добавя бирата.

Овкусява се с канелата, изцедения лимонов сок и захарта, оставя се да заври и се дръпва от огъня.

Млякото се разбърква заедно с жълтъците и се нагрява почти до завиране.

Сипва се в бирената смес и се посолява. Сервира се с препечени филийки хляб.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар