Агнешки шиш с гъби

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
156
08/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг бут
  • зелени чушки - 2 бр.
  • червени чушки - 2 бр.
  • гъби - 250 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета за шиш, овкусява се със сол, черен и червен пипер на вкус и се разбърква. Оставя се да престои в хладилник поне 12 часа.

Чушките се почистват от дръжките и семената и се нарязват на едри парчета. Гъбите се почистват добре, измиват се и се нарязват на едри филийки.

На дървени шишчета се нанизват последователно месо, гъба, чушка, месо и т.н. пекат се на жар, като шиповете се въртят бавно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар