Червено и бяло зеле с хрян

20/07/2019
  • Приготвяне15 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зеле - 800 г червено
  • зеле - 500 г бяло
  • лук - 150 г
  • хрян - 50 г
  • ябълков сок - 200 мл
  • масло - 100 мл растително
  • магданоз - ½ връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеното и бялото зеле се нарязват на ивички (жулиен) поотделно в два съда и към тях се прибавя по ½ от нарязания на филийки лук, ситно настъргания хрян и дресинг от оцета, растителното масло, ябълковия сок и сол.

Смесват се двата вида зеле, объркват се и се поръсват с магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар