Зеленчукови кюфтета с карфиол

Марио НиколовМарио НиколовНовак
17/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо98
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цветното зеле (карфиол) се почиства и измива, накъсва се на клончета и се сварява, след което се нарязва на дребно.

Прибавят се предварително сварените и настъргани картофи, яйцата, черен пипер и сол на вкус.

Сместа се омесва добре и от нея се оформят зеленчукови кюфтета.

Овалват се в брашното и галетата и се изпържват в силно сгорещената мазнина. Поднася се с кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар