Пастинер със зрял фасул

Ани ШаваршАни ШаваршНовак
28/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре боба и то залейте със студена вода, колкото да го покрие. Оставете го да се накисва 1 час.

Излейте водата, залейте отново със студена вода и варете до омекване на зърната.

Сварения боб го прецедете и запазете бульона от варенето.

Нарежете месото на кубчета, отстранете тлъстините и го запържете с 2/3 от олиото. Когато месото се запържи добре от всички страни налейте малко от бульона от боба и намалете котлона.

Задушавайте месото на тих огън. В отделен съд запържете лука.

Около половин час преди месото да стане готово добавете към него лука, сварения боб и от подправките на вкус. Разбъркайте и допечете яденето на умерена фурна.

Преди поднасяне наръсете с магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар