Начин на приготвяне
Нарежете месото на малки парченца, изпържете го в 2 с.л. олио на среден огън за 5-7 мин. и го пуснете в дълбока тенджера с 2 л вряща леко подсолена вода.
Захлупете тенджерата, намалете котлона и варете месото 45-50 мин.
Загрейте останалото олио и пържете ситно накълцания лук и нарязаната на парченца чушка 5 мин., като разбърквате.
В бульона с месото сипете изпържените зеленчуци и обелените и оформени на малки кубчета картофи и варете всичко 10 мин.
Добавете броколите, зеления фасул, сол и черен пипер на вкус и след като сместа заври отново, варете 5 мин.
Готовата супа разсипете по чиниите, поръсете я с наситнения зелен лук и я поднесете.