Начин на приготвяне
Изпържваме си картофи по селски. Нарязваме си домата, краставиците и луканков колбас на тънки и къси ивици.
Приготвяме чеснов сос, като в купичка объркваме киселото мляко, майонезата и чесъна. След като сме приготвили всичко това, го нагласяме да е близо до нас, за да ни е удобно и слагаме грил тиган на котлона.
Когато се затопли тиганът, слагаме 1/3 от колбаса в него, разбъркваме и избутваме всичко в единия край, за да може да сложим питка за дюнер в него, за да се затопли.
Затопляме я за около минута от едната страна и я обръщаме да я затоплим за толкова и от другата страна.
След като е готова, я слагаме върху голяма, плитка чиния и я намазваме с чесновия сос хубаво, след това слагаме колбаса и по 1/3-та от доматите и краставицата и картофите по селски.
Накрая слагаме с лъжичка пак от чесновия сос и барбекю сос също. Всичко това го повтаряме и за да приготвим другите дюнери. Завиваме и консумираме домашните дюнери топли. Да ви е сладко.