Конфитюр от праскови на фурна

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
16/08/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене120 мин.
Общо170 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо187
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте прасковите, нарежете ги, сложете ги в емайлиран съд, посипете ги с захарта и ги оставете да престоят една нощ.

На другия ден ги залейте с оцета и ги сложете да се пекат във фурната, докато сиропът се сгъсти почти като за сладко.

Оставете конфитюрът да изстине, насипете го в буркани, затворете ги и можете, ако желаете, да ги стерилизирате 7 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар