Свински вратни пържоли на грил тиган

02/07/2019
"Мариновате и печете - нещо неразбрано има ли "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 020
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински врат - 600 г без кост
  • сол
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • чубрица
  • бира - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свински врат се нарязва на парчета като за пържоли. Поръсват се със сол, челен пипер, чубрица и се заливат със смес от олио и чаша бира.

Покриват се с фолио и оставяме 1 час на хладно.

Печем в загрят грил тиган, намазан предварително с малко олио от двете страни до готовност. Лесно и вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар