Агнешко със спанак и овесени трици

05/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд смесете овесените трици, девесила, солта, черния и червен пипер, прибавете малко вода, за да се получи гъста каша, объркайте я добре и намажете измитото и хубаво натрито с разтопеното масло агнешко месо.

В намаслена тава сипете ситно нарязания спанак и надробения на парчета, дълги около 2-3 см, зелен лук, сложете месото, покрийте отгоре с фолио и печете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 2 часа.

Поднесете ястието топло с гарнитура от варен ориз и украсено с маринован арпаджик.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар