Сорбе от грейпфрут

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
156
01/07/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо80
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се кипва с водата до получаване на сироп и се оставя да истине.

Грейпфрутите и лимонът се изстискват до получаване на около 200 мл сок, който се прецежда през цедка и се добавя към захарната смес.

Добавят се бялото вино и кампарито.

Белтъците се разбиват на пяна и също се сипват. Слага се да се замрази в камерата, като на всеки 30 минути се разбърква.

Сорбето се сервира в стъклени чаши, украсени с ментата и по желание поляти с шампанско.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар