Макарони с телешка наденица

27/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода. Целината се нарязва на тънки кръгчета.

Листата кориандър се откъсват от стъблото. Подготвената телешка наденица се нарязва на кръгчета.

Зехтинът се загрява в голям тиган. В него се запържва месото за 3-4 минути.

За още 2 минути се добавя целината. Залива се с бульона и чили сос.

Кипва се и се оставя да поври. Добавят се макароните и кориандърът. Овкусява се със сол и бял пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар