Макарони с телешка наденица

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
27/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо98
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода. Целината се нарязва на тънки кръгчета.

Листата кориандър се откъсват от стъблото. Подготвената телешка наденица се нарязва на кръгчета.

Зехтинът се загрява в голям тиган. В него се запържва месото за 3-4 минути.

За още 2 минути се добавя целината. Залива се с бульона и чили сос.

Кипва се и се оставя да поври. Добавят се макароните и кориандърът. Овкусява се със сол и бял пипер.

Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм
17.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Изключително удобен и практичен, металният гевгир ще бъде ваш помощник в приготвянето на всяко ястие. Позволява лесно измиване и отцеждане на продуктите. Металният гевгир се предлага с дълга дръжка за още по-удобна употреба и съхранение.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар