Тиквички с ориз в тенджера

27/06/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо356
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измити тиквички се нарязват на едри кубчета, лукът се реже на ситно.

В загрято олио се запържва лук да омекне леко. Сипва се ориз и след като смени цвета си, се добавят тиквички, да се задушат и те.

Добавя се домати, настъргани или нарязани ситно. Прибавяме червен пипер, налива се топла вода над продуктите и овкусяваме с подправките.

Готви се на умерен огън до готовност на ориза. Сервираме с нарязан ситно магданоз! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар