Ezine.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за месо от глиган

Марината за месо от глиган

Марината за месо от глиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • черен пипер - 10 - 15 зърна
  • кориандър - 1 ч.л. зърна
  • карамфил - 10 - 15 зърна
  • хвойна - 10 - 15 зърна
  • майорана - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • оцет - 1 с.л.
  • вода - 3 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете водата и добавете оцета, едро нарязаните скилидки чесън, майорана, солта и зърната кориандър, карамфил, хвойна и черен пипер.

Оставате маринатата да къкри на по-тих огън около 15 мин., след което я охладете напълно и залейте подготвеното дивечово месо за 24 часа.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: