Шоколадово-плодов кейк

ЗаринаЗаринаНовак
17/05/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 653
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете стафидите на ситно. В дълбок съд смесете какаото, брашното и бакпулвера и ги пресейте заедно.

В отделен съд разбийте маргарина и захарта на мек крем. Добавете едното яйце, разбивайте 4 минути /най-добре с миксер/, после добавете и второто и разбийте за още 4 минути.

Като продължавате да бъркате добавете постепенно и брашнената смес и стафидите.

Така приготвената смес се изсипва в намазнена тавичка и се пече около 1 час в умерена /160 градуса/ фурна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар