Пилешка супа с ябълки и къри

13/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в разтопеното масло до омекване почистените и нарязани на малки кубчета целина, лук и ябълки, добавете кърито и брашното и задушавайте още 2 мин.

След това постепенно, като бъркате непрекъснато, налейте бульона, посолете и варете на тих огън, докато супата леко се сгъсти.

Дръпнете готовата супа от огъня, прибавете предварително сварените или запечени на фурна и наситнени пилешки гърди и сметаната и подправете с белия пипер.

Поднесете готовата пилешка супа, след като се охлади, като я украсите с резенчета лимон и авокадо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар