Пуешки бутчета с тиквички, гъби и сметана

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
02/06/2019
"Никак не е трудно да приготвите перфектните пуешки бутчета, просто трябва да ги приготвите така "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 889
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте приготвените пуешки бутчета, подсушете ги, отделете месото от костите, нарежете го на по-едри парчета и го изпържете при непрекъснато бъркане в затопления леко зехтин за 3 мин.

През 2 мин., като разбърквате, добавете първо обеления и накълцан на ситно лук, после почистените, измити и нарязани на по-дебели филийки гъби и накрая остърганите, измити и оформени на тънки кръгчета тиквички.

Налейте сметаната, посолете, поръсете с черен пипер и гответе 4-5 мин., докато сосът се сгъсти.

Измийте магданоза, изтръскайте го от водата, нарежете го на дребно и поръсете ястието, преди да го поднесете. По желание може да поръсите и настърган кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар