Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с ким и мед по чешки

Свински ребра с ким и мед по чешки

Свински ребра с ким и мед по чешки
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Ето я водещата причина чехите да пият толкова много бира, вие тези ребра с ким и мед представяте ли си ги без бира"

Необходими продукти

  • свински ребра - 400 г
  • ким - 10 г, зърна
  • мед - 20 г
  • олио - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете ребрата в тава с олиото и малко вода, поръсете ги с кима, задушете ги, а после ги запечете на 180 градуса до зачервяване, след което ги полейте с меда и ги оставете във фурната, докато той се карамелизира.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: