Начин на приготвяне
В купа се разбиват яйцата със захарта и лъжица кафе. Разбива се с миксер, докато побелее сместа и захарта се разтопи. Прибавя се брашно и бакпулвер пресяваме през сито и разбъркваме отново с миксера.
Върху хартия за печене сипваме тестото и печем в загрята фурна 180°C около 13-15 минути до суха клечка в широка тава.
Изважда се пандишпановия блат и обръщаме върху влажна кърпа. Сваля се хартията и навиваме руло, като се оставя краищата да дишат.
След 10 минути се развива и намазва със сладко от ягоди, отново се оформя на руло.
Охладеното пандишпаново руло със сладко се поръсва с пудра захар и сервираме с пресни ягоди!
Вкусно и лесно за сезонаруло със сладко от ягоди и кафе!