Манастирски сарми с кисело зеле и кестени

30/05/2019
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене100 мин.
  • Общо145 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязания лук в част от олиото и малко вода, прибавете сварените, обелени и нарязани на парченца кестени, наситнения магданоз, черния пипер и солта.

Сложете от плънката в зелевите листа, завийте зелеви сарми, наредете ги в тенджера, полейте ги с останалото олио и топла вода, в която сте размили пюрето, и ги оставете да се варят на тих огън до готовност. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар