Гъбено рагу с шунка

20/05/2019
"Супер вкусен аламинут, който ви препоръчваме да гарнирате със свежа салата и да хапвате с апетит "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете почистените, измити и нарязани едро печурки в сгорещеното на силен огън олио (3 с.л.) за 3-4 мин., след което ги извадете и ги сложете в чиния.

Долейте останалото олио в тигана и запържете до леко зачервяване резените шунка и обеления и нарязан на тънки кръгчета лук.

Върнете гъбите в тигана, добавете накълцания чесън и маслото и гответе 4 мин., като бъркате постоянно.

Подправете с черен пипер и сол, поръсете със ситно нарязания магданоз и сервирайте.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
18.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар