Рагу с моркови

Рагу с моркови1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • свинско месо - 300 г
  • моркови - 1 кг
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сметана - 6 с.л. или цедено кисело мляко
  • бульон - 2 ч.ч.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в олиото нарязаното на парченца месо, като накрая добавете счукания чесън.

Сложете нарязаните на по-дебели парчета моркови, налейте бульона и оставете ястието да се задушава.

Малко преди да го свалите от огъня, добавете сметаната, черния пипер и солта.

Поднесете приготвеното рагу с варен ориз и салата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: