Мезе от пилешки дробчета на тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
17/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистен лук се нарязва на полумесеци, подготвените пилешки дробчета се измиват и подсушават. В тиган се загрява олио, запържва се нарязан лук с малко сол да омекне.

Прибавяме пилешките дробчета, да сменят цвета си.

Сипва се доматено пюре и чаша пилешки бульон, овкусява се с черен пипер, сол, чубрица.

Оставя се на котлона на тих огън да се готви за кратко и готово. Сервираме, поръсени с нарязан магданоз. Вкусотия!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар