Мезе от пилешки дробчета на тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
266
5
17/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо313
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистен лук се нарязва на полумесеци, подготвените пилешки дробчета се измиват и подсушават. В тиган се загрява олио, запържва се нарязан лук с малко сол да омекне.

Прибавяме пилешките дробчета, да сменят цвета си.

Сипва се доматено пюре и чаша пилешки бульон, овкусява се с черен пипер, сол, чубрица.

Оставя се на котлона на тих огън да се готви за кратко и готово. Сервираме, поръсени с нарязан магданоз. Вкусотия!

Емайлирана ретро чиния с декор 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана ретро чиния с декор 22 см
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Емайлираната чиния с апетитна декорация ще допълни чудесно колекцията ви от съдове и прибори за хранене. Има емайлирано покритие, което не усвоява миризмата от отделните храни. Чинията е удобна за сервиране на порция любимо ястие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар