Разкошно мезе за Гергьовден

05/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агнешки бъбреци - 2 бр.
  • агнешко сърце - 1 бр.
  • агнешки далак - 1 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • черен пипер - 3 зърна
  • сол - на вкус
  • сминдух - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешките дреболийки.

Поставяме ги в тенджера с подсолена вода, като добавяме и дафиновия лист и черния пипер.

Оставяме ги да врят до готовност.

След като са добре сварени, отцеждаме от водата и нарязваме на парчета.

Поръсваме мезето със сминдуха и по необходимост със сол.

Поднасяме докато са още топли.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар