Начин на приготвяне
Нарежете месото на малки пържоли, измийте и подсушете, полейте ги със соевия сос и разбъркайте.
Загрейте маслото и олиото и запържете пържолите от двете страни до златисто.
Поставете ги в тава, постлана с хартия за печене, покрийте с алуминиево фолио и запечете за още 25-30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Обелете и нарежете картофите на кубчета, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода, варите до пълно омекване и прецеждате.
Нарежете лука на ситно и запържете в маслото до златисто, добавете червения пипер за няколко секунди и премахнете от огъня.
Разтворете зеленчуковата подправка в 200 мл топла вода и сипете при сварените картофи заедно със запържения лук, черен пипер и нарязания магданоз.
Пасирайте хубаво, като наливате гореща вода на струя до желаната гъстота, посолете на вкус.
При сервиране залейте пържолите със сос.